Kroppspositivistisk Julekalender,luke 9: du fortjener å ha det bra!


Altfor mange bedriver selvskading i form en indre sabotør som forteller at du ikke er bra nok, pen nok, flink nok, eller kul nok.

Jeg synes vi sammen skal be denne indre sabotøren om å dra seg dit sola aldri skinner, og lære oss til å la den positive stemmen få mer spillerom. Det er vanskelig, men det må gjøres. Du trenger ingens tillatelse til å føle deg bra, og du trenger heller ingens bekreftelse for å vite at du er god nok, men hvis du trenger det, bare sånn for å komme igang for deg selv - vær så god - her kommer det bekreftelse og tillatelse massevis! Du har både lov og rett til å føle deg bra, smart og flink. Gå ut å ta verden med storm, som bare du kan!


Featured Posts
Posts are coming soon
Stay tuned...
Recent Posts