I am Wonder Woman!


Jeg har blitt Global Body Image Ambassador, og er et steg nærmere å stoppe kroppshets og dårlig selvbilde! Kroppspositivisme til folket!

Ihvertfall ifølge meg selv, for jeg er selvsagt ustoppelig, og kan redde verden.

I AM WONDER WOMAN!

Ihvertfall ifølge meg selv.

Men altså; Body Image Movement er en internasjonal bevegelse for å spre kroppspositivisme, og stoppe kroppspresset. Jeg tror det er fint å skaffe seg et godt, seriøst nettverk internasjonalt, for jeg har så mye og lære, og det kommer til å skje ganske spennende ting fremover, som jeg gleder meg til å ta fatt på og fortelle om!

Noen av nyhetene er dog litt for tidlig å snakke om, så foreløbig får vi snakke om kroppsmytene.

Gårsdagens kroppsmyte var at vi alle har noe ved kroppen vår vi liker og er fornøyd med.

Å se sin egne gode sider og verdier, kan være vanskelig å se, men uansett hvor langt nede du eventuelt måtte være, og hvor liten tro du har på deg selv, er det viktig å prøve å være positiv, tenker jeg.

Selv om de problemene og vrangforestillingene man ofte har ovenfor egen kropp, bunner ut i usikkerhet, kanskje til og med en forakt, ovenfor sitt eget utseende, tror jeg at alle mennesker har noe ved seg selv, som de kanskje ikke i utgangspunktet elsker, likevel kan lære seg å like. Selv når jeg hang tepper over speilene mine og gråt når jeg så meg selv på bilder, var jeg likevel fornøyd med øynene mine, og det var en slags trøst, når jeg synes alt annet var stygt og ekkelt.

Selv om man kanskje må grave dypt, og det er vanskelig, tror jeg man må tørre å være ærlig med seg selv, og våge å innrømme for seg selv, hva man setter pris på, både fysisk og psykisk ved seg selv. Om ikke annet må man i det minste begynne å snakke pent til seg selv, og om seg selv, selv om det høres banalt og klisje ut. Hvis du sier stygge ting til deg selv hele tiden, og kun ser alle feilene, vil det ikke bli noe bedre. Det blir en slags vedtatt sannhet for deg at du ikke er bra nok,

Når man får høre noe mange nok ganger, tror man til slutt på det, og det gjelder også positive ting.

Jeg begynte å si pene ting til meg selv, og det tok lang tid, men det hjalp. Jeg fortsatte med ågi meg selv peptalks i speilet, og sånn som ting er nå, flørter jeg uhemmet med meg selv i speilet.

Mitt råd er derfor ekstremt klisje – still deg foran speilet å si pene ting til deg selv, og gjenta de hver dag. Skriv de ned på en lapp, lagre de på mobilen, eller heng de opp på speilet, og les de for deg selv minst en gang hverdag. Dra de frem når du føler deg nede, og les de når du føler deg bra.

Jeg heier på deg!

Dagens kroppsmyte er dette med at sex er en fin måte å trene på.

Altså… Det kan godt være en morsom måte å trene på, men come on. Du skal ha ganske mye og heftig og mye sex for at det skal ha noen effekt, med tanke på at et samleie på 35 minutter visstnok skal forbrenne ca 85 til 150 kalorier. Jeg føler vel i grunnen at faren for brannskader er større, enn effekten.

Videre skal jo sex handle om noe hyggelig og gøy, enten du gjør det alene eller sammen med andre, hvor man absolutt ikke bør engste seg for vekt, selv om jeg vet at mange dessverre gjør nettopp det… Men hvis du har lyst til å komme i bedre form, hadde jeg heller tatt meg en joggetur, fremfor å bruke sex som en treningsøkt. Så synes jeg du skal belønne deg selv med en sjokolade, litt binge-watching av et eller søplete tv-program, også avslutter du det hele med å onanere eller ha sex med noen du liker etterpå – hvis du vil.


Featured Posts
Posts are coming soon
Stay tuned...
Recent Posts