Radio og podcast

Episode 128. Carina E. Carlsen AKA Fet men fattet

22.02.2019, Pia og psyken

Vi snakker kropp!

Ung identitet - perfekt på sosiale medier

22.10.2018, Ungdomsforeldre

I denne episoden får du være med på podcast-live med Ingeborg Heldal og Carina Elisabeth Carlsen på biblioteket i Drammen. Episoden ble spilt inn på Verdensdagen for psykisk helse og vi snakker om raushet, sosiale medier, kroppspress, folkeskikk og mye annet;) To kloke, kule damer med sterke meninger og et imponerende engasjement!

Beklager litt dårlig lyd i denne episoden. Det tekniske utstyret på biblioteket sviktet desseverre, så da er det litt bakgrunnsstøy og en pipelyd de første 5 minuttene- men litt bedre etterhvert;) 

GOD lytt! 

Zille i samtale

22.08.2018, Zille i samtale

Episode 6: Carina Carlsen – kroppspositivisme og aktivisme på Instagram & skjønnhetstyranniet og diettkultur fra det feministiske perspektivet

Seksuell helse er en del av folkehelsa

04.05.2016, OsloMet

Gjennom åpenhet og personlige historier lærer Carina Carlsen oss å reflektere rundt kropp og seksuell helse. Carina er utdannet vernepleier og er nå i gang med en master i empowerment og helsefremmende arbeid. Ved siden av studiene reiser hun landet rundt for å snakke om kroppspositivisme.

Ulrikkes Univers: Episode 3. Kropp

19.04.2018, P3.no

Da jeg var 14 år hadde jeg spiseforstyrrelser. Målet var å ha hender hvor blodårene synes og kragebein som stakk fram. Nå er jeg frisk og har lært meg verktøy for å være glad i kroppen min. Vi snakker mye om kropp, og det får meg til å lure på om vi egentlig blir mer glad i kroppene våre av å vise de fram og av å snakke om den hele tiden. Det sies at vi må normalisere alle mulige kropper, men hvordan gjør vi det? I denne episoden har jeg snakket folk med forskjellige syn på kropp og hva som er viktig. Å være tynn, å være positiv, eller bare være frisk.

Slik blir vi kvitt kroppspresset

07.02.2018, Under Arbeid

Da vi litt før jul bestemte oss for å lage podkast, var det ingen tvil om hva som skulle være tema for første episode: kropp og kroppspress. Vi var så heldige å få med oss kroppspositivist Carina Elisabeth Carlsen og Press-leder Øystein Kvalø, som i episoden bidrar med sine perspektiver på hvordan kroppspress kan bekjempes - både individuelt og på et samfunnsplan. Hele episoden kan du høre her, eller følg linken til iTunes:

Et eget rom: Kroppspositivisme

29.01.2018, Et eget rom

Temasending om kroppspositivisme.
Hva kan egentlig feminisme være? Dette og mye mer spør Et Eget Rom hver mandag kl. 10:00 til 11:00 på Radio Nova.

Ekstra fint med hengepupper

Radio HiOA, 07.09.2017

Intervju om kroppspositivisme og burlesque. 

Av: Ina Pettersen Jevne og Hanne Mjelstad

Sommerprat med Carina Carlsen

Et eget rom, 21.06.2017

I et kokvarmt studio er blogger, burleskdanser, vernepleier, kroppspositivist og feminist Carina Elisabeth Carlsen innom for å snakke om #365kroppsmyter og den nye kampanjen #BeyondBody. I tillegg til dette sprer hun en hel del kroppspositivisme.

- Jeg eier min egen seksualitet, og jeg eier min egen kropp

10.03.2017

Pupper og glitter, men også politisk og utfordrende. Hva er egentlig burlesk?

#56: Burlesk

06.03.2017, Radio Nova - Et eget rom

Burleskens historie starter allerede på 1800-tallet og har utviklet seg til den burlesken vi ser i dag. Men hva er greia med burlesk? Er det feministisk? Vi har prata med Carina Elisabeth Carlsen som selv både produserer burleskshow og opptrer selv. Vi har også vært på både show og workshop i helga, og gir deg en smakebit.

Nitimen: Kroppspositivisme og nakenfeminisme

12.01. 2017, Nitimen

Petter Schjerven er klar med ny runde "Typisk deg". Vi snakker med ham om stil, vaner og sinne. Reporter Øyvind møter Carina Elisabeth Carlsen, og finner ut hva kroppspositivisme og nakenfeminisme er, og hvorfor det er viktig. Musiker Kristopher Schau er ute med ny plate med bandet sitt, The Dogs. Vi snakker med ham om å selge seg sjæl.

Carina "Fetmenfattet" er gjest, og vi snakker om kroppspositivisme, burlesque og seksualitet

22.11. 2016, Hos Hammerstads

Carina "Fetmenfattet" er gjest, og vi snakker om kroppspositivisme, burlesque og seksualitet.

Juntafil

29.09.2016, P3

I dag tar vi for oss body shaming i Juntafil. Vi treffer Carina som syntes at hun var så stygg at hun ikke ville onanere - og straffet seg selv med sex hun ikke ville ha. I tillegg kommer Ramona innom og blåser støv gammel lek fra radioskapet!

Å bli glad i kroppen sin ved å danse burlesk

NRK.no, 06.05.2015

Kroppspositivisme og burlesque

 

Carina Carlsen forteller hvordan hun fant seg til rette i sin egen kropp gjennom å riste puppene med dusker på.

Fifi von Tassel til Milepelen

Radio Kongsvinger, 24.03.2015

Om kroppspositivisme og burlesk

 

Radiointervju om kroppsipositivisme og burlesk, og hvordan burlesk inspirerer til å elske seg selv.

Kropp, Svigermor og burlesk

Salongen, NRK P2, 25.02.2015

Om kroppspress og kroppspositivisme

 

Radioinnslag fra Salongen på P2.

En ensom burleskdanser

P3.no, 19.02.2015

Om det å være ung og ensom

 

Carina Elisabeth Carlsen (28) har nettdatet i over seks år. Hun er fortsatt singel.

Problemet med komplimenter

P3.no, 22.02.2015

Hvorfor er det så vanskelig å gi komplimenter? Vi får besøk av Helene Drage som har gått ned over 60kg. Hun forteller om de komplimentene som var hyggelig og de som ikke var fullt så hyggelig. I tillegg kommer Ann Christin Andersen som diskuterer hvorfor det er greit å si at noen er tynne. Vi ringer til Paris og snakker med Anne i "Utenriksstudenten" og Carina Carlsen fra ukas P3dokumentar kommer innom.

Innslag fra ca. 27 minutter.

Please reload