#365KROPPSMYTER

#365kroppsmyter begynte da jeg sommeren 2016 satt på bussen i shorts, etter , og ble veldig selvbevisst. Prosjektet foregår over et år, hvor jeg bryter en kroppsmyte hver dag.

For fullstendige tekster kan du følge prosjektet her. 

Kroppsmyte, dag 1
Kroppsmyte, dag 1

Tjukke folk (les: jenter) skal ikke gå i shorts. Tull og tøys! Jeg skal gå i grenseløst korte skjørt og shorts i hele sommer, og det synes jeg du også skal. Været er for varmt til å bry seg om celluliter eller hva andre mener om hva du har på deg.

press to zoom
Kroppsmyte, dag 2
Kroppsmyte, dag 2

Man må skjule grevinneheng. Her om dagen lot jeg være å kjøpe en topp, fordi den ikke hadde armer. Det både angrer jeg på og skammer meg for, fir hvor dust er ikke det, liksom. Det er noe med å Practice What You Preach, så i dag tok jeg singlet! Det er for varmt til å hate kroppen din, så jeg sier grevinneheng ftw!

press to zoom
Kroppsmyte, dag 3
Kroppsmyte, dag 3

I dag er jeg virkelig ute av komfortsonen! Jeg tror aldri jeg har brukt magetopp før, men i dag får det stå til med strekkmerker og det hele. Så - nok en kroppsmyte knust: feite folk kan bruke magetopp.

press to zoom
Kroppsmyte, dag 4
Kroppsmyte, dag 4

Feite folk kan ikke gå i striper. Joda, det kan vi! Detter er forresten også en singlet. Hoho! Nå har dette blitt et personlig prosjekt jeg skal gjøre et helt år fremover, så kom gjerne med tips!

press to zoom
Kroppsmyte, dag 5
Kroppsmyte, dag 5

I dag - lyse farger! Jeg har lært at lyse farger gjør deg ekstra stor, men jeg føler meg igrunnen bare ekstra fin i dag, selv med bare armer, og kan med det konstantere at lyse farger er en vinner!Har også omsider skjønt selfie-sticken! Kjolen er fra Manillusion, for de som lurer.

press to zoom
Kroppsmyte, dag 6:
Kroppsmyte, dag 6:

Dette er vel strengt tatt et eget kompleks, og ingen kroppsmyte, men jeg har unngått hestehale offentlig de siste årene, fordi jeg synes jeg er så stygg i profil. Så i dag ble det hestehale.

press to zoom
Kroppsmyte, dag 7
Kroppsmyte, dag 7

Tjukke folk må beholde klærne på og aller helst gjemme oss inne. Nei, det må vi ikke! Jeg lar bildet tale for seg selv, men kan opplyse om at det er få ting som er så befriende som nettopp det å være naken - ute som inne, og totalt uavhengig av kroppsfasong!

press to zoom
img_20160515_140800
img_20160515_140800

Tjukke folk kan ikke ha gjensidige forhold, og vil alltid bli byttet ut når det kommer noe "bedre". Jeg har vært offentlig med det å være ung og ensom, og fikk høre at ingen ville ha meg fordi jeg var tjukk, og når jeg omsider traff @gratrvall fikk jeg høre av diverse nettroll at jeg bare var ei "ventebolle" han kunne ligge med, til han fant noen andre. I dag feirer vi et år sammen. Ikke la noen fortelle deg at du ikke er bra nok eller fortjener kjærlighet basert på hvordan du ser ut.

press to zoom
Kroppsmyte, dag 9
Kroppsmyte, dag 9

Tjukke jenter suger bedre fordi de alltid er sultne. Muligens ikke det verste ryktet å ha på seg, men ærlig talt - hvis jeg er sulten, så er ikke pikk et naturlig valg, altså. Da tar jeg meg heller en brødskive - eller som her - en banan.

press to zoom